Tjenester

DESIGN OG UTVIKLING


Med lang erfaring fra kompositt industrien og spesielt innenfor pultrusion teknologien, kan vi bidra med design og utvikling av innovative produkter og løsninger.


Den lange erfaringen gjør at vi har høy kunnskap om materialer, råvarer og produksjon. Kunnskapen har opp gjennom årene blitt kontinuerlig oppdatert og vi kan tilby omfattende rådgivning for å finne den mest ideelle løsningen for ditt prosjekt.

KOMMER


Siden er fortsatt under konstruksjon og mer informasjon kommer etterhvert. Vi er hovedsakelig rettet mot den maritime sektoren, men vi tilbyr også tjenester til industrien generelt.


Sentralt plassert på Nordvestlandet er vi midt i den maritime klyngen og derfor helt naturlig at hovedaktiviteten er rettet mot denne sektoren, men vi tilbyr selvfølgelig løsninger, produkter og tjenester til næringslivet generelt.

ANDRE TJENESTER


Vi kan tilby forskjellige vedlikeholdstjenester til både bedrifter og private på Sunnmøre, og kan i mange tilfeller være en hjelpende hånd når du trenger det.


Vi tar på oss enkle vedlikeholdstjenester og forefallende arbeid av varierende grad avhengig av kapasitet. Noen eksempler på hva vi kan gjøre er bl.a. spyling, rydding og maling. Ta kontakt for mer informasjon om hva vi kan hjelpe til med.